• Klanten beoordelen ons met een
  • Voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
  • Altijd GRATIS verzending

Haardhout

Houtbriketten

Houtpellets

Houtskool

Brandhout bestellen? Online kopen! 

Bij Masterfire.be kunt u simpel, snel en veiling online brandhout kopen! Onze jarenlange passie en ervaring zorgt ervoor dat wij beschikken over de beste kwaliteit brandhout. WIj verkopen uitsluitend ovengedroogd brandhout, hierdoor ligt de restvochtigheid van het brandhout altijd RUIM onder de 20% en kunt u dus direct stoken. (Klik hier voor de analyse-certificaten op al onze brandhout-soorten).
De verbranding is schoner waardoor uw schoorsteen veel minder snel vuil wordt. (bekijk ook eens onze pagina over verantwoord stoken) Ook is ons brandhout hiermee vrij van ongedierte en u kunt dus met een gerust hart wat blokken als voorraadje in uw woonkamer leggen. 

Brandhout en meer bestellen

Onze jarenlange ervaring maakt ons tot ware specialisten als het op hout stoken aankomt.  U kunt bij ons niet alleen voor brandhout terecht. U bestelt bij ons alles voor uw kachel of openhaard. Van houtbriketten tot houtpellets, bij Masterfire bestaat jarenlang een vurige passie voor stookproducten. Wij adviseren u dan ook om de zwitserse aansteekmethode te hanteren. Heeft u vragen over welke producten het meest geschikt zijn voor u? Neem gerust contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u perfect adviseren welke houtsoort te gebruiken. Wat sluit het beste bij uw wensen aan? Samen met u maken we de juiste keuze.

**** BREAKING-NEWS  *******  BREAKING-NEWS ****

Nu te bestellen; de beste kwaliteit-pellets in het Masterfire-jasje.

Hoe wordt brandhout ovengedroogd? 

Masterfire verkoopt zoals bekend enkel en alleen ovengedroogd brandhout.  Het brandhout wordt eerst verwerkt tot de juiste grote en vervolgens op pallets gepakt. Op de pallets wordt het brandhout gedroogd in droogkamers. Daar wordt de vochtigheid  terug gebracht naar een ideaal stookniveau van RUIM onder de 20%. Het brandhout is hierdoor direct te stoken en u haalt een optimaal rendement. 

Draag uw steentje bij aan een beter milieu. Onze gecertificeerde producten van Masterfire komen uit duurzaam beheerde bossen, op deze manier dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu.